Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po wyświetleniu błędów w Read status ignition circuit 1-not ok , Result: 2 errors in memory 26 seat occupied reognition 1 {SBE 1 } plausilibity error error actiwie at de moment , errror is not spradic i drugi 2 igntion circuit ZK1- belt tensioner , error actiwie at de moment , driwwer resistor too lorge errror is not spradic co mam wymienić . Proszę o podpowiedz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po wyświetleniu błędów w Read status ignition circuit 1-not ok , Result: 2 errors in memory 26 seat occupied reognition 1 {SBE 1 } plausilibity error error actiwie at de moment , errror is not spradic i drugi 2 igntion circuit ZK1- belt tensioner , error actiwie at de moment , driwwer resistor too lorge errror is not spradic co mam wymienić . Proszę o podpowiedz

Wstaw scrren z programu o ile uzywasz inpa lub dis.

Co do "igntion circuit ZK1- belt tensioner" to czesto wyskakuje przy przestawianiu fotela. Sprawdz zlaczke pod siedzeniem to ona jest najczesciej winna.

Co do "26 seat occupied reognition" to przypuszczam ze mata pasazera jest do wymiany. Mozesz ja w eliminowac ale o tym poczytaj na forum.