Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Samochod jest u mechanika na wymianie paska klinowego alternatora i profilaktycznie kółek: napinacza i wody czy jakoś tak ( troche szumią). Mam oryginalną kompletną z wpisami książkę serwisową (pieczątki ASO DE przeglądów, włącznie z ostatnim w PL) i nie wiem czy jest sens, aby ów mechanik podbił pieczatkę w niej, oczywiście na wszysko biorę fakturę (części, robocizna), czy lepiej nie zaśmiecać wpisów, a jedynie zachować dla nastepnego właściciela pojazdu fakturę za usługe? Jak to praktykujecie użytkownicy zadbanych, choć uzywanych BMW?
Opublikowano

Wiesz no ów mechanik jest jest ASO BMW, patrze i mysle gdzie chcialbys ewentualnie to wpisac..sa tylko okienka do Bremsflussigkeit , Kuhlmittel np o okienka do z cegiełkami Olserice-Inspektion| - Inspektion || - Mikrofilter - Karosseriekontrole przebieg pieczatka i data.

Wiec ja nie wiem gdzie to wpiszesz, ale wpsiac warto- podpiac fakture, bo i tak nie bedziesz jezdzil do ASO a tak to wiadomo ze auto ma opieke mechanika i jest naprawiany kiedy cos ni egra..............tylko gdzie?

Opublikowano
To wez wypisz sobie na ostatniej stronie ołowkiem co bylo wymienione z data i przebiegiem.I wsioooo. nie stawiaj zadnych pieczatek od tego mechanika tylko zrob sobie notatkę a potem jesli bedziesz sprzedawał to ta notatke podeprzesz rachunkami czy tez fatura za czesci i robote.Myse ze to rozsadne.