Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam od paru miesięcy problem z radiem w tds e39. Problem polega na tym iż gdy jest bardzo gorąco w kabinie to po przekręceniu kluczyka nie dział radio, jedyna jego aktywna funkcja to zegarek który uaktywnia się po naciśnięciu guzika. Zauważyłem też , przez przypadek, że gdy odsłonie roletkę lusterka w tej klapce przy podsufitce co jest od pasażera radio się włącza razem z podświetleniem lusterka lecz i to czasem zawodzi i nie działa ani radio ani podświetleni lusterka i równolegle nie działa też kierownica multifunkcjuna. Czy ktoś tak miał czy nie jest to wina jakiegoś przekaźnika jak tak to gdzie go szukać?
Opublikowano
DOBRY pomysł ale czemu jednocześnie wyłącza sie podświetlenie kieroenicy multifunkcjynej a w zasadze cała kierownica niedziała razem z klaksonem , ja bym obstawiał jakis przekaźnik ale niewiem jak go szukać:(