Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po odebraniu samochodu od lakiernika mam taki problem:

Po jednorazowym nacisnieciu przycisku otwierania na kluczyku, otwieraja sie szyby.

Z tego co wiem okna powinny sie otworzyc po dluzszym przytrzymaniu tego przycisku.

Jest rowniez problem z zamykaniem samochodu.

Jesli szyby sa otwarte, to zamykanie przez przytrzymanie przycisku zamkniecia powoduje zamkniecie tylko jednej szyby (prawej).

Co wiecej, przycisk do sterowania lewa szyba sie popsul - 2 stopien wychylenia przycisku dziala jako 1, 1 w ogole nie dziala.

BEZPIECZNIK CZY CO?

Dzieki.

Opublikowano
JAk rozwiazesz pierwszy problem to daj znac bo mam tak samo. Jak raz wcisne otwarcie samochodu to zjezdzaja mi wszystkei szyby. Jak wcisne 2 razy to jest OK... Jest to troche denerwujace... Przeprogramowanei kluczyka u mnie nic nie daje i ciagle robi sie tak samo...
Opublikowano
mozliwe ze lakiernik otwieral auto z kluczyka i ciegno ci sie blokuje, sprobuj zamknac auto z kluczyka a potem je otworzyc z pilota
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sprobuje tak jak piszesz, z otwartymi i zamknietymi oknami i dam jutro znac.

Moze pomoze...

Opublikowano
JAk rozwiazesz pierwszy problem to daj znac bo mam tak samo. Jak raz wcisne otwarcie samochodu to zjezdzaja mi wszystkei szyby. Jak wcisne 2 razy to jest OK... Jest to troche denerwujace... Przeprogramowanei kluczyka u mnie nic nie daje i ciagle robi sie tak samo...

Jak u Ciebie dzialaja przyciski do podnoszenia/opuszczania szyb?