Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ponieważ nie działa wyszukiwanie to proszę o podpowiedż jak wykonać test zegarów w 525 tds z 1999r. (jest tylko 1 przycisk na zegarach-lewy).

Proszę o dokładne wskazówki

Opublikowano

opisze najprościej jak umiem :D :

kluczyk w pozycji "0", następnie wciskasz i trzymasz przycisk od kasowania przebiegu i przekręcasz kluczyk w pozycję "1" - to wszystko :)

Opublikowano
opisze najprościej jak umiem :D :

kluczyk w pozycji "0", następnie wciskasz i trzymasz przycisk od kasowania przebiegu i przekręcasz kluczyk w pozycję "1" - to wszystko :)

Dokładnie tak jak pisze Marcin E30

Następnie przyciskając przycisk w liczniku wybierasz sobie nr testu.

Opublikowano

Nie musisz nic wciskać... Włóż kluczyk i przekręć w pozycję I (czyli tak, aby zaświecił Ci się drogomierz). Wtedy wciskasz i trzymasz wciśnięty przycisk kasowania licznika dziennego do czasu aż CI się pojawi komunikat TEST 1. Wtedy puszczasz przycisk. Jak będziesz ponownie wciskać to będą Ci się zmieniać TEST 2, TEST 3 itd (zatrzymanie na wyświetlanym teście powoduje "wejście do niego"). Jak natomiast po puszczeniu już nie będziesz wciskać, to powoduje wejście do TESTu 1. Testy działąją jak katalogi w kompie, np. 7, 7.1, 7.1.3. Wyjście do wyższego następuje poprzez przytrzymanie przycisku. Poćwicz a zrozumiesz jak to działa, ja też na początku - mając opis - nie radziłem sobie... Po kilku razach załapałem...

powodzenia

thenygoos

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png