Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam jeszcze problemik z drganiem kierownicy przy prędkościach 110-130 potem jakby mniej koła 2 razy wyważane i nic, na zimówkach i stalowych felach tego nie było , felgi mam 17 brałem nowe z nowymi oponami wcześniej nie miały żądnych bić wyważają się bez problemu pytałem na warsztacie jak wymieniali mówili że są ok, ale sam jedną wadę zauważyłem są głośne wręcz huczą a mają przejechane może 15tyś.
Opublikowano
Jeśli felgi są proste to obstawiałbym opony, wkońcu sam napisałeś, że na zimówkach tego nie było. Załóż na próbę zimówki i zobacz czy drgania ustaną, jeśli tak to masz jasną odpowiedź ;)
Opublikowano

Obejrzyj również dokładnie oponki. W prawdzie mogą się wyważać dobrze ale może tworzy się bąbel?!

Jedź również do innego wulkanizatora. Mi kiedyś jak wyważyli, to miałem drgania, okazało się bowiem, że zamontowali ciężarki nawet o 30g większe !!! też zależy jakim sprzętem dysponują "fachowcy".

Pozdrawiam