Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć maniacy Bmw

Mam problem tego typu ,że jadąc auteczkiem nie mogę długo-chyba ,że będę nosił stopery do uszów.

A dzieje się to tak.Jadąc w czasie jazdy po drodze nie równej następuje odczucie takiego echa jak by się uszy zatykały i odtykały wrażenie takie jest jak się wyjdzie z basenu i ma się zatkane uszy.Podejrzewam , że są wywalone tuleje gumowo metalowe w tylnym zawieszeniu.Jest to e-39 530d turing z nivo. Co wy na to?

Opublikowano

Witam,

mam podobne odczucie kiedy mam lekko otwarte okno z tyłu? zaczyna tak niskim tonem pulsować?? dziwne...bo w innych autach tego nie mialem.

Po zamknięciu...wszystko jest OK. A szkoda bo woże swoją psinę w bagażniku i wolalbym, aby psina miała powiew wiatru :cry:

A jak mam otwarte okna z tylu na maxa...to nie do wytrzymania? zostaje tylko klima :mrgreen:

Opublikowano
Witam,

mam podobne odczucie kiedy mam lekko otwarte okno z tyłu? zaczyna tak niskim tonem pulsować?? dziwne...bo w innych autach tego nie mialem.

Po zamknięciu...wszystko jest OK. A szkoda bo woże swoją psinę w bagażniku i wolalbym, aby psina miała powiew wiatru :cry:

A jak mam otwarte okna z tylu na maxa...to nie do wytrzymania? zostaje tylko klima :mrgreen:

Albo woź psinę z przodu :D

Co do objawów to potwierdzam poprzednika, miałem to samo w E36

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."