Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie moglem znalezc podobnego tematu na forum wiec gdybym zasmiecal bardzo prosze o przekierowanie.

Moj problem polega na tym iz kupilem auto bez radia. gdy wstawilem standardowe JVC od poczatku nie mialem radia. poprostu odbiornik nie wyszukuje zadnej stacji. w panelu znalazlem 2 pasujace przewody ktore podlaczylem do kosci i do radia. wolne zostaly inne dwa ktore nigdzie nie pasuja. jeden z nich to okragla wtyczka. wiem, ze antena tylna szyba a raczej trzy gorne paski i wiem o wzmacniaczu anteny w lewej sciance w bagazniku ale na tym moja wiedza sie konczy;). jest poprostu zbyt wiele wolnych kabli...

mile widziane zdjecie. z gory dzieki!

Edit:

Troche sie naplatalo. zdjalem lewa klapke pod kierownica i szukalem kabli. po montazu przestal dzialac mi zegarek, a maly licznik zeruje sie przy kazdym uruchamianiu silnika.... prosze o wskazowki. wydaje sie , ze nic nie naruszylem.., co to moze byc? pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam rocznik 1991. W czasie zaglądania do akumulatora takie przewody znalazłem. Być może ktoś tam grzebał. przepraszam za dodatkowe utrudnienie. :oops: