Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podgrzewane lusterka sa na tyle ciepłe ze spokojnie podczas deszczu krople odparuja i wszystko widac a wiec kolega BaX ma racje, czasmi jezdze autkiem bez podgrzewanych lusterek i widocznosc podczas deszczu jest duzo gorsza.

po deszczu może i tak ale napewno nie podczas deszczu

Kolego podczas deszczu powierzchnie lusterek też mam sucha a jesli u ciebie tak nie jest to masz kiepskie podgrzewanie :)

Opublikowano

nie ma to jak posłuchać mądrych wypowiedzi, wypowiedzi fachowców :mrgreen:

dziękuję za wyjaśnienie, ależ mam pecha w życiu że w żadnym aucie lusterka podczas deszczu nie potrafiły mi wyschnąć gdyż deszcz nadal padał (niema to jak słabe grzanie) :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie ma to jak posłuchać mądrych wypowiedzi, wypowiedzi fachowców :mrgreen:

dziękuję za wyjaśnienie, ależ mam pecha w życiu że w żadnym aucie lusterka podczas deszczu nie potrafiły mi wyschnąć gdyż deszcz nadal padał (niema to jak słabe grzanie) :mad2:

po pierwsze jeżeli auto jest w ruchu to lusterka nie będą nigdy mokre

No comment. :lol:

Opublikowano

Nie wiem jak w tym modelu ale poniżej 6 st. automat odpala sam lusterka ( lub kiedy hula ogrzewanie )..........spoko ja też kiedyś szukałem :cool2: mamy mądre furki czasem jeszcze coś odkrywam o czym pojęcia nie miałem.

Pozdro

Opublikowano
Że w E46 nie w każdym modelu były grzane to jeszcze nic. W mojej E91 też nie mam podgrzewanych luster, sprawdzone po wyjęciu. Mam na oku zestaw doposażeniowy za 136 Euro, w Polsce to ok 800 zeta. Dwa lustra, zastaw kambli itd. Jak zaglądałem w instrukcje serwisową to trzeba pociągnac kabel w obudowie lusterka, przez wnętrze drzwi i wpiąc sie w kostke wychodzacą z drzwi. Jest troche zabawy z tym.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv