Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam mały problem z tylną wycieraczką w touringu, słabo już zbiera, więc chciałem ją wymienić. Pióro jest krótkie (300 mm) i nie znalazłem póki co nic takiego w sklepach (najkrótsze 320 mm), na aukcjach goście oferują całe kompletne ramiona za stoparędziesiąt zł. Wymieniłem samą gumę, ale jest kicha, bo chodzi cicho, ale zbiera jeszcze gorzej niż stara. Moje pytanie brzmi - czy ktoś z Was już to przerabiał i wymieniał tą wycieraczkę? Co tam ewentualnie może spasować? Katalog Boscha milczy na ten temat, niby mają pióra o takiej długości, ale przeznaczone do innych aut, w przypadku E46 touring puste pole. Nie chcę wydawać kasy w ciemno, żeby potem leżały bezużyteczne.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano

Witam!

Niedawno wymenialem u siebie. Trzeba kupic oryginal (ramie bez plastiku), ktory robiony jest przez Boscha ale nie sprzedawany w pudelku tak jaki inne produkty tylko jako oryginalna czesc BMW.

Koszt w UK (dla porownania) to 17 GBP

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

też wymieniałem u siebie ostatnio.

Trzeba kupić samą gumkę, obojętnie jaką, przyciąć do odpowiedniej długości i wymienić. koszt 4zł.