Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jakie miejsce polecilibyście żeby dobrze sprawdzić BMW przed kupnem? Jakie warsztaty polecacie? Dodam że dzwoniłem do BMW Bońkowscy to maja zajete terminy na tydzień w przód a ja potrzebuje w czwartek sprawdzić auto. Prosze o konkretne sprawdzone miejsca. Za wszelkie informacje z góry dziekuje. Pozdrawiam Kuba

Opublikowano

Adres

Szczecin ul. powstancow wielkopolskich nazwa CarFix

e-mail [email protected] tel. 692377209 602390505

sa to mechanicy , robia tylko BMW i sa znani w Szczecinie. Tyle ze nie maja scieszki diagnostycznej( jak chcesz sprawdzic pod wzgledem luzow zawieszenia to jesdz do HTL Mierzyn i jak bedzie na miejscu to popros zeby Ci sprawdził Kozaneckiego.

powiedz co i pod jakim wzgledem chcesz sprawdzic. pokaz ogloszenie .

Opublikowano

Ogólnie chce sprawdzić całe auto pod każdym względem. Najbardziej wiadomo chodzi mi o bezwypadkowość. Chciałem podjechac do BMW Bońkowscy ale po przeczytanie postu na temat warsztatów i opinii jaka maja ludzie korzystający z ich usług zrezygnowałem. Znalałem na necie informacje ze Malak BMW w Szczecinie jest dobry i polecany. Ogłoszenia nie mam bo to auto jest sprowadzane przez znajomego kolegi ale zawsze warto jednak sprawdzić przed zakupem. Bede spokojnie spał :)

A co wy myślicie o tym warsztacie Malak BMW?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Moim zdaniem w Car Max na Żyznej 1. Ja sprawdzałem i wszystko bylo tak jak oczekiwalem. Szybko sprawnie i rzeczowo. Zaplaciłem tez nie wiele. Polecam