Skocz do zawartości

Problem z układem kierowniczym na nierównościach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Problem wygląda tak ze gdy złapie koło lewe czy prawe (przód) jaką kol wiek nierówność momentalnie ucieka, pływa przy dużej prędkości, wymieniliśmy te gumy metalowo gumowe bo poprzedni właściciel przekręcił je o 90stopni(baran) ale niestety problem jest nadal co to moze byc?? :(

Opublikowano
a co sprawdzałeś oprócz tych tuleji?
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
  • Autor

bylismy na stacji diagnostyczniej i drazki i reszta ok tylko gosciu mówil cos o...(i tu jest problem bo sam dokladnie nie wiedzial co to jest) mówil ze niby jest jakis luz czy cos w tym stylu w(gdzie nie wiem dokladnie ) opisze to tak :kolumna kierownicza wchodzi gdziies i niby tam gdzies w srodku jest luz

mozliwe to jest?? sorry ze tak to lipnie opisalem :|

Opublikowano
może masz luz w maglownicy
Opublikowano
dokładnie
Opublikowano
  • Autor
to teraz jesli mozesz mi doradzić to lepiej kupic nowe czy uzywane a jesli uzywane to jest jakaś możliwość sprawdzenia tego??
Opublikowano
nowa maglownica będzie kosztowała krocie,jeżeli kupisz używaną jest duża szansa że trafisz na taką samą.Najrozsądniej oddać tą co masz do regeneracji(koszt około 500zł)http://www.allegro.pl/item640832012_maglownica_przekladnia_bmw_3_e36_promocja_12mc.html
Opublikowano
  • Autor
500 czy 50??:) bo jak 500 to bardziej oplaca sie nowa za 550zł
Opublikowano
Za 550 to na pewno regenerowana a nie nowa. Ja mam ten problem i przeglądając allegro trafiłem na te regenerowane za taką kwotę. Jak dobrze pamiętam to był profesjonalny zakład z Łodzi.
Opublikowano
  • Autor
tak sprawdziłem i masz racje są z Łodz, kurde teraz nie wiem co zrobic, jedne gosciu napisal mi ze ma w bardzo dobrym stanie z rozbitej E36-tki za 250zł ale czy jest mozliwosc sprawdzenia w jakis sposób tego??