Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiscie posiadam 330ci Cabrio z nagłośnieniem Harman-Kardon no i powiem tyle. Nie gra źle, bass jest przyjemny ale szczerze mogło by lepiej grać. Rewelacji nie ma jak przystaje na firme Harman-Kordon. Słyszałem lepsze standardowe nagłośnienie w Audi A6 ;-)

Rozbudować zawsze idzie, zmieniasz tube, głośniki i tyle. Jedź do jakieś dobrej firmy Audio i Ci to zrobią chwila moment. Zostawisz im auto na 1-2 dni i myśle że będziesz miał zrobione.

Pozdrawiam,

Maks

• 1 rok później...
Opublikowano

Trochę stary temat ale szumkam czego jak zmienić swoje audio bo mimo tego, że mam 4:3 navi tv zmieniarke itp to dźwięk katastrofa.

Jak oni mogl wypuścić BMW z takim syfem na pokładzie. Nieporozumienie.

Ma ktoś jakiś dobry pomysł żeby niedużym kosztem poprawić fabryke. Nie zależy mi na niewiadomo czym. Chce poprostu żeby czystko grało.

Myśle nad wymianą głośników w drzwiach na jakieś Infinity, Hertz, JBL.

Odrazu pytania;

1. Jakiej średnicy są głośniki tylne basowe?

2. Czy istnieje jakiś inny sposób na podpięcie wzmacniacza poza tym z wlutowaniem chinch w radiu i korzystaniem z wyjść głośnikowych (wysokich).