Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-Niech mi ktoś powie ,dziś zacząłem oglądać reflektory Depo przy swoim aucie i co wyszło ,facio przed sprzedażą coś pokleił przy wtyczce rozwaliłem to ,teraz nie chce sie trzymać bo nie jest to chyba oryginalna wtyczka lub coś pourywał.,pytanie czy w e 39 są dwie różne przetwornice,czy od str. pasażera jest dłuższa i większa [wtyczka też?-taka masywniejsza,czy tam jest jakiś starter,dlaczego te wtyczki się tak różnią],czytałem na Allegro ,ktoś sprzedawał i napisane było : sprzedam lewą przetwornicę do e 39---dla mnie nowość i proszę o podpowiedż ,przedtem montowałem HID-y w e34 prostota i tyle,a tu w e39 już coś jest skomplikowane,aha i jeszcze jedno,czy mogę zamontować np. HID-y i nie będzie jakiś błędów w kompie? w razie "w",czy trzeba oryginału jeśli jest ta wtyczka uszkodzona,a może da sie to naprawić.pzdr.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Nie wiem, czy tak ma być, ale u siebie E39 530D Touring z 01/2000 też mam dwie rożnie wyglądające przetwornice. Jeśli chodzi o zmianę lamp to z xenonów na HID nie powinno być problemów-gorzej jest w odwrotnym przypadku. Pogrzeb trochę na www.realoem.com w sprawie znalezienia wtyczki.
Opublikowano
Mnie interesuje ,czy można taką wtykę wymienić, czy nie,może ktoś grzebał przy przetwornicach,i dlaczego jest jedna taka duża ,a druga nie ,dlaczego?pzdr.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz