Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy, witamy :)

A gdzie fotki z nowego X-a? :) Czekamy na sesję zdjęciową.

By the way: fajny blog.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Całkiem ladna i moj ulubiony kolor ale to CB moglbys bardziej fachowo założyc bo troche wstyd jak sie kable po siedzeniach walają hehe. Ja właśnie wczoraj założylem CB i powiem ze nie bylo lekko znaleźć troche miejsca do zalozenia, ale udalo sie i nawet nie przeszkadza.

pozdrawiam. :cool2:

Opublikowano
Całkiem ladna i moj ulubiony kolor ale to CB moglbys bardziej fachowo założyc bo troche wstyd jak sie kable po siedzeniach walają hehe. Ja właśnie wczoraj założylem CB i powiem ze nie bylo lekko znaleźć troche miejsca do zalozenia, ale udalo sie i nawet nie przeszkadza.

pozdrawiam. :cool2:

Zbyt dlugo szukalem miejsca i za duzo razy klade siedzenia aby sie bawic w odpowiednie prowadzenie kabli ;)

Opublikowano
Ja zamontowłem od strony pasazera i blisko schowka ale musialem przykrecic na blachowkrety bo zeby wlozyc je miedzy siedzenie to nie ma szans. Też sie balem zeby dziury nie zostaly ale to jest delikatna skorka wiec powinna sie wyciągnąc i otwory bedą niewielkie, ale widzę ze ty masz antene na uchwyt, ja mam magnesówke wiec kabel puscilem w prawym slupku tylko fotel trzeba odkrecic i jest wszystko schowane.