Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Polecam uruchomic obraz plyty z virtualnego napedu, np. Alcohol 120%.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lub w Deamon Tolls -pózniej wchodzisz w WIN95 - BMW - TIS - SETUP i instaluje. Swoją drogą to co to za TIS 8,5 GB :shock: ja mam wersję z 03-2008 i zajmuje 1,56 GB
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czasami cięzko jest cos znależć, ja mam po niemiecku przeglądałem i tez nie mogę znależć. Jaka masz wersje tego TISa, mozesz to sprawdzić w opcjach w samym programie
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zmieniłem komputer oraz monitor i zapomniałem jak zainstalować TIS, ktoś pomoże? Mam plik Rar BMW TIS 2,6GB, zainstalowałem ale jak wchodzę na zakładkę BMW95 Sysadm nie ładuje się program :mad2: Nie pamiętam jak to leciało :mrgreen:

Masz Vitsę ? jak tak to niestety tis na viscie nie lata, przynajmniej mi się nie udało zainstalować

Instalacja

Win95/BMW/TIS/SETUP , na pulpicie powstaje plik sysdam, zakładka TIS - INSTALACJA, tak jest w xp. W viscie nie chce utworzyć plik Sysdam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam XP home edition, jak klikam na TIS > Install to wyskakuje takie coś: http://img67.imageshack.us/img67/8189/infou.jpg

Hmm, nie chce znależć setup, masz obraz płyty, czy płyte , może montujesz w daemonie ?. Nigdy nie spotkałem się z takim problemem, na jakim dysku instalujesz, bo musi być tam gdzie system.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie instalowałem przez demon tool, tylko rozpakowałem plik BMW TIS i tam odnalazłem plik install. Jak to powinienem poprawnie zainstalować?

Jeżeli instalujesz tak jak tu napisałem

Instalacja

Win95/BMW/TIS/SETUP , na pulpicie powstaje plik sysdam, zakładka TIS - INSTALACJA, tak jest w xp. W viscie nie chce utworzyć plik Sysdam

i nie idzie to niestety nie mam pojęcia co jest nie tak. Rozumiem ze instalujesz na C, a może idzie wskazać jakoś ścieżkę do tego setup ?, nigdy tak nie miałem tylko zgaduję

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko ok. Zainstalowałem to poprzez demon'a i działa. Muszę zapamiętać procedurę na przyszłość. Dzięki za cierpliwość :cool2:

Luzik :cool2:

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ma ktoś może TIS'a w polskiej wersji? mam na myśli instalacyjnego nie online

Nie ma Tisu po PL na CD