Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jakie głośniki do 400zł mogli byście mi polecić w półke z tyłu aby dobrze zagrało pod wzamacniaczem bez tuby?

Opublikowano
Witam!

Jakie głośniki do 400zł mogli byście mi polecić w półke z tyłu aby dobrze zagrało pod wzamacniaczem bez tuby?

Zainwestuj lepiej w jakieś dobre odseparowane głośniki do przodu, wygłusz ładnie drzwi , wkładając głośniki do tylu będzie brakowało Ci tej " przestrzeni". Pozdro

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
a jeżeli chodzi o głośniki w półke?:)

Nie wiem jak wygląda tam półka , jeżeli wejdą głosniki 6x9 to wyższe serie HERTZ'A , Infinity Kappa itd. Nie wiem czy zależy Ci na wiejskim dudnieniu czy na jakości :). No ale tak jak wcześniej pisałem ,fajnego efektu na głośnikach z tylu nie uzyskasz.

http://www.allegro.pl/item621969975_hertz_esk_570_idealne_do_forda_sklep_bydgoszcz_fv.html

Zacznijmy od tego jakie masz radio ( domyślam się że oryginalne?), kable również są bardzo ważne !. Pozdro

Opublikowano
średnica dziur w półkach jest 16,5 cm jeżeli się nie myle. posiadam radio orginalne, ale tylko chwilowo ponieważ mam radio http://allegro.pl/item621258205_sony_cd_mex_1gp_giga_panel_100_sprawne_bcm.html i to bedzie moja podstawa. a zależy mi na głośnym graniu ale także na czystym dźwięku. wzmacniacz mam taki http://allegro.pl/item615148766_blaupunkt_gta_460_800_w.html. tube mi napedzał.
Opublikowano

Ciężko Ci coś polecić - uzyskanie czystego dźwięku przy głośnym graniu, to raczej nie Twój budżet - zwłaszcza przy tym wzmacniaczy, radio też nie rewelka.

Chcesz basy z półki? Zapomnij.

Kup sobie Hertz ESK 165 albo PowerBass L-60C - będzie głośno, ale bez przygotowania półki efekt może być fatalny - żeby nie było, że nie ostrzegałem...

Opublikowano
szczerze to polka jest marnym miejscem z twojego budzetu stowa powinna pojsc na materialy do przygotowania polki pod glosniki zeby to mialo sens

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Kup sobie Hertz ESK 165 albo PowerBass L-60C - będzie głośno, ale bez przygotowania półki efekt może być fatalny - żeby nie było, że nie ostrzegałem...

PowerBassy są bardzo dobre jak na swoja cene, wygłusz ładnie drzwi , kup dobre kable i powinno być ładnie :). Radio też nie za dobre jeżeli chcesz odseparowany zestaw :roll2: . Pozdro

Opublikowano
Też mam E46 z jakimś firmowym chłamem w półce ale kolega mototir ma rację, że można by coś z tym zrobić. Często skarżą mi się pasażerowie na "jazgot" wydobywający się z tylnych głośników. A tak w ogóle to nagłośnienie E46 w całości jest mizerne.