Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
polecam zakup oryginalnych, choć w ASO zapłacisz majątek. Ewentualnie zamienniki, ale tylko dobrej jakości, bo dużo jest w internecie ofert, ale ich jakość daleko odbiega od oryginalnych. Pozdr!
Opublikowano

Ja ostatnio przerabiałem temat dywaników co prawda do E34, ale może to w czymś pomoże. Poprzednio miałem welurowe i gumowe z Allegro - ale nie te najtańsze tylko po ok. 100 PLN za komplet. Welurowe przesiąkały i się przetarły po kilku miesiącach, dziura w gumowym dywaniku kierowcy zrobiła się po ok. 1,5 roku. Oba komplety "niby" pasowały ale do ideału było daleko.

Ostatnio kupiłem nowe welurowe dywaniki w ASO i co mogę powiedzieć to że ŻADNE dywaniki z Allegro nawet nie zbliżają się jakością do tych oryginalnych zarówno pod względem jakości jak i idealnego pasowania do auta. A cena - no cóż - 530 PLN po niezłej zniżce, ale zdecydowanie warto. Może do E39 będą tańsze bo do E34 jest już końcówka (zostały tylko nieliczne kolory do kupienia).

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
Jakie kupić? Ile kosztują oryginalne?

kup jakies na allegro do 100 zł za komplet,

pewnie ze to nie oryginał, ale i oryginał wieczny nie jest,

dobrze jakby miały mocowanie i były pod wymiar,

ja zawsze kupuje chodniczki welurowe i nawet w zimę nie zmieniam na gumowe,

po roku mozna sobie zmienić na nowe, przecież to nie majątek,

aaaa i zeby uzupełnić informację,

z tego co sprawdziłem to nowe welury oryginalne w ASO kosztują ok. 600 zł :)

Twój wybór :)