Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy. Mam pytanie dotyczące nagłośnienia DSP w BMW E38. Otórz mam auto z NAVI 4:3 i TV ale niestety bez systemu DSP. Nie myśle już tu o subie itd. Mam mozliwość kupienia oryginalnego wzmacniacza od systemu DSP i wymianę swojego zwykłego na ten z DSP. Czy to ruszy? Ponoć brzmi ładniej no i możliwości zmiany dzwięków mi się podobają. Czy mógłby ktoś sie wypowiedzieć w tym temacie, bo nie wiem czy kupowac czy to poprostu u mnie przy moim audio nie ruszy.
Opublikowano
Duuuużo zabawy bedziesz mial zakladając DSP, wzmacniacz, wiązki, dodatkowe głośniki, sub- w półce z tyłu, rwanie okablowania w calym aucie, na koniec calej zabawy musisz wszystko pokodować. Osobiście szkoda zabawy wiem bo przerabialem coś podobnego, a dzwięk no jest ładniejszy, ale bez przesady.
Opublikowano
Duuuużo zabawy bedziesz mial zakladając DSP, wzmacniacz, wiązki, dodatkowe głośniki, sub- w półce z tyłu, rwanie okablowania w calym aucie, na koniec calej zabawy musisz wszystko pokodować. Osobiście szkoda zabawy wiem bo przerabialem coś podobnego, a dzwięk no jest ładniejszy, ale bez przesady.

potwierdzam, nie warto się bawić w taką przeróbkę. Gdybyś miał coś uszkodzone, to jeszcze... ale żeby to instalować od nowa... oj nie :naughty:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka