Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję instrukcji obsługi do Radia Business montowanego w modelu E46. Mam radio na kasetę ale instrukcja może byc zarówno od kaseciaka jak i radia z CD. Podstawowe funkcje będą na pewno takie same.

Od razu uprzedzając niektóre odpowiedzi :search: : Nie udało mi się tego znaleźć dzięki wszechwiedzącemu Google, a szukałem naprawdę starannie.

Jeżeli ktoś posiada tą instrukcję w PDFie będę wdzięczny za konktakt. Ewentualnie proszę aby ktoś kto dostał tą instrukcję razem z kompletem dokumentów kupując samochód poświęcił dla mnie 5 minut i przysiadł nad tą instrukcja z aparatem i porobił zdjęcia. Mam nadzieję że ktoś poświeci chwilę dla dobra mojego i innych userów potrzebujących tej instrukcji.

Pozdrawiam

Edytowałem temat postu aby lepiej odzwierciedlał jego treść

Opublikowano
Podpinam sie pod prosbe Zygfryda. Mam na CD lacznie z komputerem i GPS,ale nie dokonca wiem jak to obslugiwac. Gosc przy sprzedazy twierdzil ze wbudowana jest tam zmieniarka plyt, ale chyba sciemnial bo nie chce przyjmowac wiecej niz jedno CD.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Instrukcja radia z CD, 2001-2004:

http://www.linquist.net/system/files/BusinessCDradioforE462001to2004MY.pdf

Do kolegi Adamer: zmieniarka może i jest, ale jeśli już to w bagażniku.

PS. wpisałem w google "radio business e46 manual". Link wyżej zapodałem z pierwszej strony jaką wyświetlił google. :wink:

Opublikowano

Pomimo że udoowodniłeś że jestem jakiś "nie pełnosprytny" bardzo dziekuję za linka. :cool2:

Nie wiem jakim cudem nie mogłem tego znaleźć a szukałem regularnie co kilka miesięcy dość dobrze wertując googla rapidshare i torrenty

Dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzieki Zielo. Zygfryd jest pewnie szczesliwy ;-) Jednak widze ze to co ma Kolezanka Malzonka to jest raczej komputer, polaczony z radiem, CD i Nawigacja. To model E46 z 2004 i do takiego czegos potrzebna bylaby instrukcja. Zmieniarki w bagazniku nie ma jest tylko stacja dokujaca na plytke DVD z nawigacja. Sprzedajacy twierdzil ze zmieniarka jest wbudowana w z tylu za ekranem ??