Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie odnosnie ipoda w e46 mam duza navi 16:9 i ipoda 4 generacji problem jest tego typu ze na wyswietlaczu pokazuje mi go jako cd6 nie mam albumow ani tytulow piosenek (czytalem inne watki ze powinno pokazywac) oraz przy przewijaniu utworu nie przewija mi go tylko przeskakuje o 10 piosenek do przodu lub do tylu krotkie przycisniecie przycisku przewijania dziala poprawnie przeskakuje o 1 piosenke prosze o odpowiedzi czy tak ma byc czy cos trzeba ustawic??

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

Opublikowano
czy nikt nie ma ipod-a w e46 ??? odpiszcie czy tez tak macie w e46 prosze :lol:

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

• 5 lat później...
Opublikowano
Witam, mam podobny problem jak kolega wyżej. Posiadam E46 2003r. Seryjnie w aucie jest już wyjście na iPoda. Po wrzuceniu utworów na Ipoda i zrobieniu kilku Playlist niestety radio nie zmienia ich. Też mam tylko CD-6 i nie da rady tego zmienić. Mogę przewinąc o 10 utworów do przodu lub o jeden i tyle. Wszystkie utwory są tak jakby wrzucone do jednego worka. Jakieś sugestie ? Propozycje ?