Skocz do zawartości

swap wnętrzności szpery z E34 325i do E36 325i pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mama poważne pytanie kto wie czy szpera Z E34 325 będzie pasowała do mojego dyfra E36 325i :?: chodzi mi o wstawienie tarczek i tej całej reszty ze środka http://images40.fotosik.pl/98/dd900d4883a6e193m.jpg wydaje mi się ze są takie same ale nie wiem gidzie pytać by się tego dowiedzieć a sprawdzić nie mogą bo musiałbym go kupić by rozebrać i gościu się nie zgodzi na taką akcję ??? proszę o pomoc :cry2: :cry2: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
czyli mam rozumieć że jak kupię dyfer z wymienionych przez ciebie modeli BMW to do mojego dyfra spokojnie będzie pasował ten zestaw z fotki ??? dzięki za zainteresowanie :cool2: a! a ja mam dyfer 325i (duża głowa ) bo np. są dyfry na małej głowie ze szperą myślę że z nich nie pasują części wewnętrzne do mojego :doh: bo wizualnie jest mniejszy
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Allrad '' Sama szpera w E24, E28, E30, E34, E36 jest identyczna.'' skąd wiesz że są identyczne ??? odpiszcie kto wie :modlitwa: bo na allegro szpery z E24 E28 E30 E34 są tansze i to dużo niż z E36 (duża głowa dyfer ) a ja mam szperę tylko uszkodzoną to bym podmiankę wnętrzności zrobił i dyferek by mógł pracować znowu a dobry był bo nie wył nic ...