Skocz do zawartości

[316] [99] po zmianie uszczelki pod glowica........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

....... silnik niewchodzi na obroty i niema mocy. Odpiolem przeplywomierz i wtedy smiga jak ta lala. Co moze byc nie tak? wszystkie czujniki sa podpiete itd itp -dodam ze wymienilem termostat ktory jest w kolanku z czujnikiem temperatury.

Niemam kabli jeszcze do diagnostyki bmw tylko do audi vw skoda seat ( VAG ) i niemoge sprawdzic :(

HELP

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano (edytowane)

Zamien sie z kims na chwile przepływka tylko taka samo jak ty masz bo jesli z nia jezdzi zle a bez niej dobrze to raczej wskazuje na tą czesc.

Czemu wymieniałes uszczelke i ile cie to wyniosło jesli mozna wiedziec.

Ja miałem taki motyw ze z przepływka w górnych partiach 4500 tys obr tak jakby odcinał mi paliwo, pozniej jezdziłem bez przepływki pozniej zas z nia i finalnie stało sie tak ze bez mi szarpało w górnych a z przeplywka jest git :lol:.

Pozdrawiam.

Edytowane przez grzechusk
Opublikowano

heheh nie niezamienilem :)) ale kuszace by to bylo hihihi

to autko kuzynki co ze mna mieszka :)

A co do kosztow to uszczelka pod glowice 39 funtow,nowe sruby kolo 30 termostat 90 ( ! ) i robocizna wlasna. fart bo glowica niebyla wykrecona w banana i poszlo gladko -sam wszystko zrobilem w jeden dzionek w sumie :)

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....