Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam zamiar w najblizszym czasie wymienic przednie tarcze hamulcowe ,jaka firme wybrac,na ktore warto wydac pieniadze,zeby nie zalowac.
Opublikowano
witam,mam zamiar w najblizszym czasie wymienic przednie tarcze hamulcowe ,jaka firme wybrac,na ktore warto wydac pieniadze,zeby nie zalowac.

Ja kupiłem (do 330xd) tarcze ATE (nr. 24.0125-138.1) i kolcki ATE (13.0460-7155.2) i jestem bardzo z nich zadowolony. Za komplet dałem 560 zł. Dla porównania dodam, że w Norauto wycenili mi tarcze Brembo i kolcki Lucasa na 640 zł...

Opublikowano
wielkie dzieki,wybiore miedzy textar,a zimmerman,mosze jeszcze sprawdzic,jaki konkretnie model potrzebuje.jezeli chodzi o ten sklep z czesciami do bmw,to godny polecenia,pytam,bo nie jestem przekonany do zakopow w internecie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wielkie dzieki,wybiore miedzy textar,a zimmerman,mosze jeszcze sprawdzic,jaki konkretnie model potrzebuje.jezeli chodzi o ten sklep z czesciami do bmw,to godny polecenia,pytam,bo nie jestem przekonany do zakopow w internecie.

Co do Zimmermanów to polecam, bo sam mam.

Co do sklepu to polecam bo kupowałem tam kilka razy i nigdy nie miałem żadnych problemów. Szybka wysyłka.

Opublikowano
ja też mam zimmerman sport i jestem zadowolony kolcki do tego ferrodo więc polecam
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
rozmawialem przed chwila z kolega,i on do audi kupil textara,jakies sportowe nacinane z rowkami,podobno audi staje w miejscu[zastanawiam sie jak dlugo wytrzymaja klocki hamulcowe przy takich sportowych tarczach] ,jest sens ,doradzcie.