Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chodzi o to ze jak zamknę auto czy to z kluczyka czy pilota to zamki zamykają się poczym po krótkiej lub dłuższej chwili otwierają się z powrotem!:mad2: dzieje się to też przy odłączonej centralce od alarmu. O co chodzi :?:
Opublikowano
Widocznie któryś siłownik nie zamyka się. Wtedy automatycznie otwierają się wszystkie zamki. Sprawdź czy wszystkie działają tak jak trzeba, przesmaruj (wd40).
Opublikowano
ha właśnie wymontowałem wszystkie i kazdy się domyka,nawet przy podłączonym jednym siłowniku tak się dzieje :mad2:
Opublikowano

A może mikro styk w słupku (przy bolcu od zamka) się wytarł... tak było u mnie... Druga akcja jest taka, że mogą popękać przewody w gumie od tylnej klapy do budy...

Nie szaleje ci może podświetlenie??

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
chodzi ci o podświetlenie zegarów??czasami wszystkie kontrolki się palą od ładowania, oleju i ręcznego i kiedyś zaciął sie obrotomierz..
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, zdejmij tez oslone z lewej strony kolo nog, tam jest centralka i sprawdz brazowy kabel od masy, odkrec go, wyczysc dobrze i przykrec jeszcze raz. To rozwiazalo problem u mnie.

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
BMW E90 TO CHIŃSKA ZABAWKA NAPRAWIŁEM JUŻ TRZY TAKIE ZAMKI U SIEBIE PSUJĘ SIĘ TAM SILNICZEK KTÓRY WYGLĄDA JAK W ZABAWKOWYM AUTKU CHIŃSKIM ŚMIECH CO BMW NAM PROPONUJĘ ZA TAKIE PIENIĄDZE JUŻ OSOBIŚCIE MAM DOŚĆ TEGO SAMOCHODU A JEŻDŻĘ NIM DOPIERO MIESIĄC MAM SPOSÓB NA TĄ USTERKĘ UMIĘ JUŻ NAWET ROZLYGLOWAĆ DRZWI CZEGO NAWET SERWIS NIE POTRAFI ZROBIĆ JEŚLI MACJE PROBLEM TO MOGĘ WAM POMÓC PISZCIE NA GG 9211975
Opublikowano

Witam. Mam podobny problem. Padł mi centralny zamek. Nie wiem czy jest oryginalny. Nie wiem gdzie szukać centrali, dodam że ostatnio miałem podobny problem z nim ale po odłączeniu i ponownym podłączeniu zadziałał. Teraz problem wrócił i nie wiem co teraz zrobić.

Dodam jeszcze że padł mi obrotomierz i coś niemiłego się dzieje z elektryką... Chyba tylko komputer mi został...