Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kilka dni temu stalem sie sie posiadaczem e30 325ia cabrio 91' . auto jest wyposażone w elektryczny dach niestety nie dziala, a kiedy sie sklada dach recznie tak jakby sie nie miesci w miejscu dla niego przeznaczonym i nie zamyka sie pokrywa. czy jest szansa zeby dach elektryczny po zlozeniu ręcznym sie tam zmiescil??
Opublikowano
Co prawda mam e36, ale pewnie nie ma zbytniej roznicy! Zlozenie reczne-masz na mysli KORBKE? Bo nie jestem pewny czy w e30 jet tak samo?? Jesli tak, to powinien sie zamknac do konca!! Sprawdz, czy nic nie blokuje, zadna linka sie nie zaplatala itp.!!
Opublikowano
"zlożenie ręczne" mam na mysli wypjecie z 2 zaczepów przy szybie i składanie dachy ręcznie stojąc obok auta . nie mam korbki.
Opublikowano
Tak jak pisalem mam e36 i nie wiem dokladnie jak to jest w e30 ale- dalbym sobie reke uciac, ze elektrycznego dachu nie mozna zlozyc recznie, stojac obok!! U mnie jest pod tylna kanapa korbka do skladania!! Podejrzewam,ze gdybym chcial to zlozyc w inny sposob, to cos bym polamal!! Z ciekawosci zadzwonie jutro gdzie trzeba i dowiem sie jak to jest> wieczorem napisze!
Opublikowano
wyczytalem wlasnie ze w e30 cabrio z elektrycznym dachem w momencie kiedy elektryka dachu zawiedzie łatwo go przerobic tak aby móc złozyć dach recznie tylko nie napisane jest w jaki sposób.