Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, przeszukalem i instrukcje :D i forum i nie znalazlem wiec poprosze jezeli ma ktos dostep do czegos takiego - poprosilbym o liste z opisem mozliwych wyswietlanych ikonek-obrazkow zoltych i czerwonych na desce rozdzielczej informujacych np. o nie zapietych pasach, plynie itp. czasami pojawiaja sie rozne obrazki a nie moge ich w zaden sposob zidentyfikowac. z gory wielkie dzieki.
Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o ikonki ostrzegawcze wyświetlane na wyświetlaczu daty, godz., temp. to w chwili ich pojawienia się na dole wyświetlacza "głównego na desce" (tam gdzie navi) pojawia się rónież komunikat objaśniający ich znaczenie. Możesz również po ukazaniu się którejś sprawdzić to w menu bodajże (nie pamiętam dokładnie z pamięci): "info source>service>check control messages".

Niestety nie mam listy o którą prosisz, ale może to coś pomoże.

Pozdrawiam

Opublikowano
Juz wiem, jest to bateria w pilocie - dzownilem do serwisu, czyli chyba wynika ze jestem skazany na nowego pilota. Da sie jakos wymienic bez wymiany pilota? :(
Opublikowano
Oj to ja chyba nie zrozumiałem pytania :oops: A co do bateri to w instrukcji mam napisane że jest niewymienialna bo to "długowieczny" akumulatorek, ładowany przy jeździe.

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
A tak zapytam, co to dziwny kluczyk ktory jest widze zamontowany w jakims mocowaniu w schowku? ktos wie? wyglada jak kluczyk ale jak go wyciagnalem to jakby sama obudowa - co to jest?
Opublikowano

Zgaduj zgadula w której ręce złota kula:

"wygląda jak kluczyk ale jak wezmiesz do ręki to sama obudowa"

i co to jest ? może telefon do przyjaciela np. do ASO

hej

Opublikowano

z autem powinieneś dostać 2 piloty (z wbudowanymi kluczykami) oraz plastikowy kluczyk serwisowy który wkłada się do obudowy znajdującej się w schowku.

PZDR

Opublikowano

Ten plastikowy to tak jakby do portfela, gdyby sie ten z pilotem gdzies zapodzial.Wtedy mozna nim auto otworzyc, wyjac "adapter" ze schowka,

polaczyc z "plastikiem", i juz mozemy tym czyms odpalic auto...:)

pozdrowienia

mj

Opublikowano
witam, a orientuje sie ktos czy da rade zaprogramowac kluczyk uzywany do swojego auta - chodzi mi o zakup kluczyka np. na allegro i zakodowac go pod swoje auto? pozdrawiam