Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy niedawno kupiłem swoją beemke lekko uderzoną prawym rogiem i po wyjechaniu z lakierni okazało sie że silniczek regulacji położenia reflektorów po włączeniu świateł cały czas chodzi :!: Czy jest możliwe że po wypadku taki silniczek trafia szlag,prosze o wasze rady i z góry wielkie dzięki :D
Opublikowano
obstawiam połamane kable i lekką zware, ja np miałem w moim e36 tak ze na centralny zamek jak zamknąłem drzwi zaczynały mi wkłady od lusterek chodzic jaja na maxa mogły chodzic do usr***anej smierci albo do rozładowania ako hehe okazało sie że wiązka w drzwiach sie przetarla zabawa z miernikiem i lutownica i po klopocie.
Opublikowano
obstawiam połamane kable i lekką zware, ja np miałem w moim e36 tak ze na centralny zamek jak zamknąłem drzwi zaczynały mi wkłady od lusterek chodzic jaja na maxa mogły chodzic do usr***anej smierci albo do rozładowania ako hehe okazało sie że wiązka w drzwiach sie przetarla zabawa z miernikiem i lutownica i po klopocie.

o prosze jakie sugestie a ja ostatnio zastanawiełem sie dlaczego moje lewe lusterko po nocy jest ustawione całkowicie w dół (miałem juz to dwa razy w ciągu tygodnia) a już czekałem z kijkiem na dowcipnisia żeby mu wybić takie żarty a tu prosze :D dzieki bardzo cenna uwaga i widze że moze obejśc sie bez ofiar całe szczęście :mrgreen:

Opublikowano
Widzisz, u mnie po dzwonie (w środek auta, reflektory nieruszone) oba silniczki przestały działać :shock: reflektory nieruszone, wiązki eleganckie, sprawdzałem miernikiem na wtyczkach i napięcie się zmienia przy kręceniu pokrętłem od kąta świateł. Chciałem kupić nowe hella ale na allegro same boscha widzę (a nikt nie dał mi na forum odpowiedzi czy te będą pasowały). Tak na marginesie, jeśli ktoś by miał takie w bajka cenie do sprzedania to może bym odkupił, proszę na priv.
Opublikowano

o prosze jakie sugestie a ja ostatnio zastanawiełem sie dlaczego moje lewe lusterko po nocy jest ustawione całkowicie w dół (miałem juz to dwa razy w ciągu tygodnia) a już czekałem z kijkiem na dowcipnisia żeby mu wybić takie żarty a tu prosze :D dzieki bardzo cenna uwaga i widze że moze obejśc sie bez ofiar całe szczęście :mrgreen:

nooooo hehe kolego identycznie postąpiłem aż w końcu sąsiad przyszedł a właściwie jego synek i się spytał czy to normalne hehe masz gdzieś przebicie u mnie tez na początku tak było aż wkład zaczął przeskakiwać i chodzić w kolko później do tanga dołączył drugi hehe jak nie masz czasu to wyciągaj na noc dzojstki sterowania lusterek ja tak robilem przez tydzien heh pozniej sie zawziolem i znalazlem polamane kable :)

Opublikowano
Widzisz, u mnie po dzwonie (w środek auta, reflektory nieruszone) oba silniczki przestały działać :shock: reflektory nieruszone, wiązki eleganckie, sprawdzałem miernikiem na wtyczkach i napięcie się zmienia przy kręceniu pokrętłem od kąta świateł. Chciałem kupić nowe hella ale na allegro same boscha widzę (a nikt nie dał mi na forum odpowiedzi czy te będą pasowały). Tak na marginesie, jeśli ktoś by miał takie w bajka cenie do sprzedania to może bym odkupił, proszę na priv.

Ja narazie znalazłem sposób na ten silniczek a mianowice odłączyłem wtyczke ale mam wielkie wyrzuty i musze zrobic to prawidłowo a nie jak to bywało kupująć auto jezdzone w polsce pare lat okazywało sie że popszedni właściciel strasznie oszczędzał na częściach i tym samym totalnie zaniedbywał auto(poznałem to z autupsji jeżdząc i ogłądająć te niektóre wraki co u nas jężdzą i powiem że jest coś w tych powiedzeniach że polacy to

bardzo lubią kłamać(oczywiście są i bardzo uczcziwi)ale mam zdanie wyrobione i szukająć auta w polsce patrze dgzie jest mina :oops: