Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

chemik pytanie tendencyjne.............odpowiedz mi na ile km wystarczy mi zbiornik paliwa przy ostrej jezdzie ?!

Jedne klocki sie wycieraja mocniej inne mniej, zalezy od skladu miesznaki, tak samo z pyleniem ich jak i wlasnie tego "stylu hamowania" . pytasz o firme klockow jakie sa w nowych pojazdach czy jak? bo w uzywce to takie sa jakie wsadzil poprzedni wlasciciel lub serwis ( zamiennikow jest w brud)

tu jest aukcja ale nie wiadomo co jest w pudle

http://moto.allegro.pl/item587736604_oryginalne_klocki_przod_bmw_m3_m5_z4_m_e46_e36_e34.html

Edytowane przez czestek1
Opublikowano
moze i glupie pytanie ale wymienilem je 17 tys kupione w aso i i zapalila sie kontrolka!moj kolezka kupil no name i na 10 tys mu stykly chyba cos jest nie tak co?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam ATE i zrobione 22 tysiące jest ich jeszcze 3/4 więc nie wiem jak Ty jeździsz, z wciśniętym hamulcem ??
Krzysztof
Opublikowano

Moze byc OK , tego nie da sie pomirzecy na ile itd. ewentualnie jezdzisz raz takie raz takie i sam wybierasz jakie firmy stosowac z uwaga na ten sam powtarzalny styl jazdy prezypisany wylacznie do Ciebie.

Szkole sie na Instruktora nauki jazdy, i wyobraz sobie ze podczas spokojnej jazdy z hamowaniem prawidlowym- czyli silnikiem klocki i tarcze mogha wytrzymac nawet 100000 i wiecej km. jak koleszka lata tak jak Ty to wynik o 7 tys miedzy orginalem a podroba jest znaczny 70%. Zaleznie od ceny orginalu i podroby mozna stwierdzic co sie oplaca bardziej.

Opublikowano
no jakbym nie jezdzil to mi sie malo wydaje na ori!jednak to byl 1 i ostatni raz!tez musze cos nowego wyprobowac!a kolego chyba nie da sie jezdzic z hamulcem nonstop.kilka hamowan bardzo awaryjnych,dohamowania w ostatniej chwili ale to i tak malo!!!
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...