Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

mam E90 LCI po lifcie ze zwykłymi lampami firmy ZKW,

Navi zameldowała że mam awarię lewego światła pozycyjnego i faktycznie ringi z lewej lampy nie siwecą.

chce kupić cały "zespół" do ringów bez bawienia sie w wyciąganie samego wkładu żarówki (powtarzam że nie xenonów, choć nie wiem, czy to ma jakies znaczenie?), ale nie wiem czy jest jakaś różnica miedzy "zespołem ringowych świtaeł" do lampy prawej a lewej?

zauważyłem że na szczęscie w lewej lampie mam o wiele wiecej miejsca niż w prawej i chyba sam wymienię bez wizyty w serwisie.

/wydaje mi się że to ta "kopułka" na dole pod klapką od świateł drogowych, którą trzeba odkręcić TORXem, tak???/

Podajcie mi jakiegos linka do tej żarówki od ŚWIATEŁ POZYCYJNYCH lub zapodajcie jakis symbol zebym mogl zamowić gdzies w sklepie w poznaniu.

HELP :mad2:

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tutaj można zakupić "żółte" LED markery: link. Tyle tylko, że mi się bardziej one wydają pomarańczowe. Orientuje się ktoś, czy światła pozycyjne mogą być legalnie w tym kolorze?

Obrazek sprzedawcy:

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1vl8MKFXXXXb1XFXXq6xXFXXXk/202802081/HTB1vl8MKFXXXXb1XFXXq6xXFXXXk.jpg?size=74543&height=600&width=800&hash=15d860edcf2a8d08e7adc9f78eb2e64b

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czesc,

Niestety padly mi oba ringi... Dzwonilem wlasnie do Stando. Razem z wymiana 700zl bez paru groszy (!!!). Chyba bez tych swiatel bede jezdzil.

To juz drugi watek w ktorym czytam o jakichs kombinacjach z alternatywnymi zarowkami.

Czy orientujecie sie kto we Wroclawiu dopomoze/dokona wymiany?

Wdzieki.

Pzdr.

dren