Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy ale bez swojego bmw..;/ może kiedyś.. wiec tak prosiłbym o pomoc w sprawie Monitor 16:9 BMW Nawigacja ,wyciągnięty z modelu 530 rok 2002 i tak dostałem to coś w swoje ręce i co zrobić czy mogę sobie to podłączyć do mojego autka?? (seat Ibiza) czy nie ma szans??i lepiej sprzedać?? i jeszcze jest opcja kolega od którego to dostałem powiedział mi ze prawdopodobnie potrzebuje do funkcjonowania tego monitora nawigacji i czegoś tam jeszcze czy to prawda??? kazał mi sie dowiedzieć które to i wyciągniemy jak juz będę wiedział co chce z tym zrobić.. proszę o pomoc i z gory dziękuje.. pozdrawiam;)
Opublikowano
Do seata ? To żart jakiś ? :mrgreen: Nie no bez nerwów :8) Aby navi ci działała potrzebujesz oprócz tego boardmonitora co najmniej czytnik navi (mk3 lub mk4) , tuner radiowy i wiązkę instalacyjną . Żeby mieć navi musisz mieć jeszcze antenę gps , żeby mieć tv jeszcze tuner tv plus wzmacniacz tv , ewentualnie jeszcze zmieniarka i wzmacniacz by doszły i to byłby komplet . Jeśli masz wszystkie w/w to jak się uprzesz co prawda podłączysz to ale czeka cię masa "rzeźby" w twojej ibizie :mrgreen: pozdro
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
ok ok no wiem seat to seat ale jest ok;) a co do tego navi o ile dobrze rozumie to żeby mi samo radyjko grało to starczy mi to co mam?? czy właśnie potrzebuje ten czytnik tuner itp?? ten kolega ma jeszcze dwie skrzynki chyba sie będę widział z nim we wtorek to może bym foty zrobił ... a co do rzeźbienia to mam na to ochotę od dawna tak wiec okazja będzie;p:) a sprzęt zostanie na przyszłość;p:)
Opublikowano
Żeby grało i wyświetlało to tak jak pisałem monitor , tuner radiowy , czytnik navi i wiązka instalacyjna . Oczywiście to jest minimum ale sądzę że to będzie dość dziwnie wyglądało no ale nie zapomnij aby wszystko dobrze połączyć i oczywiście musi być instalacja pod bezpieczniki . Aż ciekaw jestem efektu a nóż widelec uda ci się to ładnie upchać do seata :mrgreen:
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
effe87 daj sobie spokój sprzedaj to, kup jakieś inne multimedialne car audio napewno będzie mniej pracy z podłączeniem.
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.