Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktos moze jakies doswiadczenia z diagnostyka V12 poprzez zlacze diagnostyczne? Wczoraj podpinalem sie pod GT1 i oprocz silnika (wszystko sprawne :mrgreen: ) nie polaczyl sie z niczym innym :( Ten sam interfejs bez problemu zdiagnozowal trzy dni temu cala petrykowa 850i (petryk, gdzie Ty jestes :?: :?: :?: ) Ki czort? Macie jakies doswiadczenia w tym temacie?
  • 2 lata później...
Opublikowano

Z diagnostyką 850i gryzę temat na razie dowiedziałem się że ma 2 komputery na lewy i prawy rząd cylindrów i trzeba diagnozować je osobno tak jakby było 2 osobne silniki tylko w jednym bloku! :lol:

W przyszłym tygodniu będę wiedział co i jak,bo na razie udało mi się połączyć tylko z silnikiem i to nie wiem z którym rzędem cylindrów,powinny być 2 osobne gniazda diagnostyczne tzn. może być 1 gniazdo,ale w nim 2 osobne piny do silnika tylko nie wiem które,ale będę wiedział,odezwę się co i jak jak dojdę końca.

• 1 miesiąc temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Nigdy nie miałem problemu, żeby zdiagnozować wszystko GT-1 w 850 czy 750. Generalnie jesli nie można połączyć się GT-1 to są wskazówki co po kolei sprawdzic i w czym jest problem...

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...