Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeszcze jedno pytanko dziś wystrzeliła mi żarówka w xenonie czy coś takiego wam się zdarzyło? co mogło byc powodem i czy trzeba wysypać jakoś te resztki szkła z lampy?

chyba wymienię dwie od razu ponieważ ponoć nowa i ta urzywana dają różne światło?

Ciekawostka: u mnie w Sanoku kosztuje taka żarówka 240 zeta a na alegro pchilips germany D2S 35W 85122 kosztuje 140 zł czy to nie jakaś podróba?

dzięki pozdro dla wszystkich!

Opublikowano
Zarówka wystrzeliła ponieważ ten kto ja montował zostawił na niej odciski palców, kiedyś tak miałem, musisz usunac resztki szkła - chyb odkurzaczem jedynie w rozsądny sposób się da to zrobić.
Opublikowano
dzienks Petrick właśnie bawiłem się z wyssaniem tego szkła dziś zamontowałem do końcówki odkurzacza cieńszy wężyk i jakoś sie udało chyba... :cool2: pozdro!
Opublikowano

Ciekawostka: u mnie w Sanoku kosztuje taka żarówka 240 zeta a na alegro pchilips germany D2S 35W 85122 kosztuje 140 zł czy to nie jakaś podróba?

dzięki pozdro dla wszystkich!

Pewnie będzie to samo-nie nowość że w Sanoku paliwa i nie tylko są najdroższe w Polsce...