Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie zmienic jezyk systemu wybierania glosowego w E61 bo auto z niemiec a ja nietypowo wolalbym francuski-tak jak w menu komputera??

Nikt nie wie ???? :cry:

Opublikowano
Czy da sie zmienic jezyk systemu wybierania glosowego w E61 bo auto z niemiec a ja nietypowo wolalbym francuski-tak jak w menu komputera??

Nikt nie wie??

Opublikowano (edytowane)

Witam

Ja wiem, sorki wcześniej pisałem że trzeba zmieniać moduł, ale to nie prawda można zrobić dokładnie tak jak pisze kolega poznizej, z tym że nie wszystkie serwisy ASO to robią. Często gęsto można usłyszec ze nie da rady ;) Pozdrawiam

Edytowane przez bociangsm
WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano
Z francuskim nie wiem, ale wybieranie głosowe z niemieckiego na angielski miałem zmienione gdy wgrywałem nowy soft. bez wymiany jakichkolwiek modułów. pozdrawiam
Opublikowano
Z francuskim nie wiem, ale wybieranie głosowe z niemieckiego na angielski miałem zmienione gdy wgrywałem nowy soft. bez wymiany jakichkolwiek modułów. pozdrawiam

Ale prosiles zeby ci zmienili czy po prostu podczas aktualizacji softu w polsce domyslnie koduja jezyk polski?

Opublikowano
Język polski to nie tak prędko, a mogę śmiało powiedzieć ze jak się pojawi, a się pojawi na pewno, kiedyś tam;] to za polskie menu, nawet bez lektora polskiego będzie trzeba położyć 2.000zl , za nasza południowa granica za wgranie menu panowie biorą rownowatosc 5.000zl. Pozdrawiam
WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano

Ale prosiles zeby ci zmienili czy po prostu podczas aktualizacji softu w polsce domyslnie koduja jezyk polski?

Sorki za zamieszanie-chodzilo mi oczywiscie o jezyk angielski

Opublikowano
poprosiłem, między innymi dlatego wgrywałem nowy soft. nie było najmniejszego problemu. problem był z wgraniem odczytu płyt mp3, ale ostatecznie zainstalowałem ipoda. pzdr