Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,wiem ze zaraz ktos mnie bedzie odsylal do wyszukiwarki,ale niemoge nic konkretnego znalezdz a informacje np.o bezpiecznikach nijak sie maja do mojego auta,przestala grzac tylna szyba,swieci sie lampka na desce ale szyba zimna,wiem ze bezpiecznikow niema od tylnej szyby,moze ktos pomoze? :modlitwa:
Opublikowano
wiem ze bezpiecznikow niema od tylnej szyby,moze ktos pomoze? :modlitwa:

kto Ci tak powiedział ?

nim zaczniesz rozbierać tapicerki przy słupkach sprawdź bezpieczniki w bagażniku

nie pamiętam jaki ma numer ale jest chyba pierwszym od strony koła nie lampy (u mnie w sedanie)

Opublikowano
wiem ze bezpiecznikow niema od tylnej szyby,moze ktos pomoze? :modlitwa:

kto Ci tak powiedział ?

nim zaczniesz rozbierać tapicerki przy słupkach sprawdź bezpieczniki w bagażniku

nie pamiętam jaki ma numer ale jest chyba pierwszym od strony koła nie lampy (u mnie w sedanie)

dzieki ale sprawdzalem w bagazniku,z drugiej strony czy padly by dwa przekazniki jednoczesnie?zmienilem z jednej strony ale echo,prad do tych przekaznikow dochodzi ale niewychodzi na kabelek od szyby,dziwne bo probowalem w trzech przekaznikach po kolei ,niewierze zeby wszystkie byly zepsute
Opublikowano

no ale bezpiecznik sprawdziłeś ?

pytam bo nie tak dawno sam to przerabiałem i właśnie tu na klubie koledzy mi napisali o bezpieczniku w bagażniku a miałem tak jak Ty - kontrolka się oświecała a szyba nie grzała

no a przekaźnik nie działa i to trzy sztuki po kolei ?

raczej obstawiałbym że przekaźnik cyka a spalony jest bezpiecznik więc nie ma prądu na szybie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam mam pytanie u mnie też nie działa tylna szyba patrze z tyłu w te przekaźniki i tak jak by brakowało jednego. może ktoś się orjętuje za co te trzy miejsca na przekaźnik są odpowiedzialne i jakie powinny być bo nie chciał bym namieszać. BMW 528i 97r. Z GÓRY DZIĘKUJĘ. POZDROWIENIA
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak tylna szyba nie grzeje to na bank albo bezpiecznik albo ktorys przekaznik, trzeba by doczytac ktory bo teraz to sie maol orientuje...