Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Programy się programują, ale wszystkie są czarno-białe. Widziałem raz u kogoś w kolorze. Nie wiem czy coś w ustawieniach? Navi działa w pełnych kolorach.
Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano
DZIAŁA - dzięki wielkie.
Opublikowano

Podobno to tylko gadzet ktorego sie nie uzywa. Dobre dla taksowkarzy ktorzy czekaja na zgloszenie, bo jak jedziesz to i tak nie dziala tv. Oczywiscie mozna zdjac blokade ale wtedy bardzo latwo o wypadek bo chec zerkniecia w tv jest bardzo silna.

Pozatym jakosc nie zawsze jest dobra, na domu masz duza antene aby sciagalo dobrze tv, w x5 ta antena jest wbudowana i ma sie nijak do stacjonarnej tak wiec obraz tez bedzie nie za dobrej jakosci.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podobno to tylko gadzet ktorego sie nie uzywa. Dobre dla taksowkarzy ktorzy czekaja na zgloszenie, bo jak jedziesz to i tak nie dziala tv. Oczywiscie mozna zdjac blokade ale wtedy bardzo latwo o wypadek bo chec zerkniecia w tv jest bardzo silna.

Pozatym jakosc nie zawsze jest dobra, na domu masz duza antene aby sciagalo dobrze tv, w x5 ta antena jest wbudowana i ma sie nijak do stacjonarnej tak wiec obraz tez bedzie nie za dobrej jakosci.

Ja używam np. kamera cofania jest podłączona do tunera TV jak i również odtwarzacz DVD który przydaje się dla znudzonej rodziny w trasie....

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
a jak nie mam w MK4 TV to to jest duży problem, żeby dołożyć?

Marcin

Problem to nie wielki ale kosztuje ok. 2tys.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A czy działa ci w czasie jazdy TV?? Odblokowywalwes coś?? jak dołożyłeś to DVD??

Oczywiście odblokowałem i działa w czasie jazdy.DVD podłącza się do wejść AV w tunerze TV.

Opublikowano
Ile kosztuje takie odblokowanie?? I jak to się robi?? DVD podłączasz do wejscia AV który jest przy nawiewie na tylną kanape?? i w opcjach TV ustawiasz tam AV??
Opublikowano
Ile kosztuje takie odblokowanie?? I jak to się robi?? DVD podłączasz do wejscia AV który jest przy nawiewie na tylną kanape?? i w opcjach TV ustawiasz tam AV??

Kolego a jakie DVD podłączyć, jaki odtwarzać filmów? Masz jakiegoś linka do aukcji z takim dvd?

Dzięki za pomoc

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie wiem ile kosztuje, poszukaj na Allegro ale gdybyś był w okolicach Gdańska to mogę to odblokować za free.Podłączałem do wejść w tunerze TV bezpośrednio można kupić taki zestaw kabelków lub zrobić samemu.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kolego a jakie DVD podłączyć, jaki odtwarzać filmów? Masz jakiegoś linka do aukcji z takim dvd?

Dzięki za pomoc

DVD w zasadzie dowolne samochodowe np.http://allegro.pl/item580288871_sklep_w_wa_dvd_divx_mp3_tuner_tv_aux_czujka_zewn.html

Umieściłem je pod siedzeniem kierowcy.