Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko. Czy da się wyciągnąć kaseciaka oryginalnego w E-46 z dużym komputerem i TV i zamienic go na inne radio? Z tym radiem nic sensownego nie da się zrobić....Głosniki z najwyższej półki nic nie dają.To radio jest beznadziejne!!

Opublikowano
Kaseciak z dużym komputerem ? a może z dużym monitorem ? To tak btw radio masz za pomocą tunera radiowego jeśli masz dużą navi to raz a dwa to sensownego ? Co sensownego chcesz z nim zrobić ? Masz wzmacniacz ? dokupywałeś jakiś ? Bo od głośników bez niczego więcej to ja nie wiem co ty wymagasz :mad2:
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
A więc tak - chciałem zmienic troche nagłośnienie w samochodzie bo oryginalne to padaka...nie chodzi mi o jakąś łupaninę tylko mocny CZYSTY DŹWIĘK. Auto przez tydzień stało w firmie zajmującej sie car audio. Wymiana samych głośników nic nie daje. Nawet ze wzmacniaczem dalej padaka- tzn rónica jest ale minimalna więc gra nie warta świeczki. Póki co mam zrobiony tylko tył ze wzmacniaczami - dałem 1500zł ale to dalej nie jest to - przód pozostał bez zmian. Bez zmiany radia się nie obejdzie tylko pytanie czy w tym modelu da sie je zmienić? Te auto do nagłośnienia to podobno dramat. Obok w firmie mogłem posłuchać zestawu w Audi - koles zapłacił 2500 a grało rewelacyjnie. Ja 1500 za sam tył i dalej padaka bez pomysłu co dalej...
Opublikowano

raczej zmieniali ale na wlasnie 2din a nie odwrotnie, mozesz kupis odpowiednie ramki , przeniesc panel klimatronika na góre, za miast jego wstawic schowek, no i wyzej radio jakie tam chcesz jesli ci sie to wizualnie podoba chyba ze poszukasz jakiegos radia 2din lepszej jakosci.

Ile byc chcial za to radio?

http://www.allegro.pl/item585808258_clarion_max678rvd_okazja_2din_dvd_wysylka_gratis.html

Opublikowano
Dzięki ale w takim razie zostawie to chyba tak jak jest za dużo mieszania...pozostaje mi cieszyć się dźwiękiem w starym Compakcie:)