Skocz do zawartości

523i Lewe kolo lata/szarpie przy ponad 100km/h , woda na...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dwa problemy. Pierwszy jak jezdze mala predkoscia wszystko jest ok, ale prze ponad 100km/h na lewych zakretach strasznie szarpie kolem, a ostatnio nawet na minimalnym skrecie, zachowuje sie jak by mialo odpasc. Cos tam trze itp. Strach jezdzic. Co to moze byc , wachacz ?

Problem numer dwa, troche nietypowy. Osatnio jadac, polozylem 1l napoju z tylu na siedzienie i butelka sama wystrzelila i calutki litr wlal mi sie ladnie w siedzienie ;( Mam skory czyli pieknie wszystko sie rozeszlo. Przestal dzialac glosnik i na drugi dzien radio z ekranem lcd ;( Spalilo sie ?

Acha po tym wszystkim jak chodzi sam samochod trzyma mi prawie 900 obrotow, nie za duzo ? Jak chodzilo auto, radio, ogrzewanie trzymal w okoloichach 600-700

Dziekuje za jakies rady

POZDRAWIAM

Jutro wybieram sie do warsztatu i chcial bym wiedziec na czym stoje ;)

Opublikowano
ja bym raczej radzil zeby joker:D sprzedal to bmw i wrocil do poprzedniej marki, tak bedzie lepiej dla nas wszystkich
Opublikowano
ja bym raczej radzil zeby joker:D sprzedal to bmw i wrocil do poprzedniej marki, tak bedzie lepiej dla nas wszystkich

Niom... Marki marki wóz z zaprzęgiem konnym z całkowitym zakazem korzystania z dróg publicznych...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png