Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SWAP na IS - wiem po sobie, ze Cie to zadowoli ;) I to nie są duże koszta, tym bardziej jeśli myślisz o turbo :mrgreen:
Opublikowano

boze no chodzi mi tylko o to ze 1.8 audi jest tez mocniejszy niz tylko 150 :D o to mi chodzilo. A ja np. jakbym wbijal turbo do swojego M43 1.8 to liczylbym na 150 kucy i mi to styknie (nie chodzilo mi o to ze z tego M43 mozna tez uzyskac 225 kucy). Jak mowilem niektorzy po prostu chca miec doladowany silnik miedzy innymi ja :D ale mnie narazie niestac :D

A tak wogole to taki SWAP na IS to w jakiej kwocie moze sie zamknac ?? chodzi mi o koncowy koszt. Pozdro

Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
To zalezy. Silnikow na rynku wtornym nie ma wielu a 80% nie jest dobrych. Ja szukalem dosc dlugo, na dzis koncowa kwota (bez robocizny) to okolo 2000zł (tyle mi wyszlo juz z olejem, jakims tam kolem wspomagania ktore musialem dokupic itd) Robocizna to z reguly w calej Polsce ok. 1000zł ale mozesz to zrobic sam lub dogadac sie ze zostawiasz stary silnik w rozliczeniu. Powodzenia.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde ja bym zrobil swapa na ISa. Nawet to sie odpycha i jak koledzy mowia malo roboty ze zmianą. A potem mozesz sie pobawic w turbo ( fajnie miec cos innego niz wszyscy )

Ja mysle nad uturbinieniu e46.....

moze w przyszlosci :)

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
Szacun za co ? Że wsadził 10 000 w turbo, za samochód dał 8 000 i ma zamiast 115 koni całe 140 ? To raczej chyba się ośmieszy :lol: A jak się zdziwi jak iS go objedzie. :lol:

chyba zapomniales czym sie przyspiesza kolego. nawet na soft turbo iloscia Nm zabije IS-a kiedy tylko bedzie chcial :8) .

szacun bedzie jak to zrobi sam w garage.

a jezeli jeszcze wtedy nie bedzie szacun od Ciebie, wtedy sie Ty pochwalisz co sam zmodziles w garage.

jak masz kolego ochote na turbo to przedewszystkim zbieraj wiedze i pytaj (oczywiscie kompetentnych) bo latwo napewno nie bedzie.ja juz-dopiero koncze projekt a mecze sie z nim juz pol roku.

pzdr

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM