Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem bo chciałbym kupić bagażnik dachowy na rowery a nie wiem czym się sugerować przy zakupie. Kiedyś miałem taki uniwersalny w poprzednim samochodzie,ale sprzedałem go razem z autem. (Może dzięki temu bagażnikowi z uchwytami na rowery tak szybko poszedł? - robi wrażenie samochodu turystycznego a to dobrze wygląda w oczach kupującego).

OK,wracając do tematu: czy musi być oryginalny czy może jakiś uniwersalny (nie chcę aby uległy zniszczeniu obramowania okien). Najchętniej to bym znalazł jakąś niedrogą okazję. Czy ktoś z Was woził rowery na swoim dachu w BMW ? Mam na allegro jeden na oku:http://www.allegro.pl/item577058162_aluminiowy_bagaznik_na_rower_bmw.htmlale napisałem czy pasuje do E34 - sprzedawca odpisał mi "nie wiem" :worried:

Opublikowano
Hmm nigdy nie woziłem roweru na dachu , ale powiem że wygląda dość solidnie ten bagażnik :)
SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
Dowiedziałem się od sprzedawcy,że podobno są jakieś punkty do mocowania - niby na dachu ale ja nic takiego nie widziałem. Zwłasza że już jest ciemno, a nie chcę aby ktoś mnie ubiegł.Mówił też,że dach E36 jest taki jak E34 i właśnie w E36 są takie punkty. Czy ktoś wie o co może chodzić?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Mam pytanie, czy ktoś z was montował bagażnik rowerowy na tylną klapę (typ Thule) do e36 ? Mi ta opcja bardziej odpowiada niż dachowy, ale nie wiem czy pasuje i jaki model wybrać