Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Coś strasznego stało mi się z bunią, a mianowicie wczoraj wieczorem wymieniłem bateryjkę w pilocie bo padała i stwierdziłem ze zejdę i sprawdzę czy działa, odpaliłem na niecała minute po czym zgasiłem silnik, dziś rano chce odpalić bunie a ona klekotała silnikiem tak jakby nie śmigała na wszystkich garach wiec zgasiłem i jeszcze raz chciałem odpalić i już [BAD], czasami coś łapała ale nie odpalała i migały mi kontrolki od ASC i ABS w momencie jak łapała, następnie zacząłem dodawać gazu i już przestała łapać... :( Boje się ze coś poważnego się stało :( Macie jakieś pomysły ?

Opublikowano
Naprawdę nikt nie wie co to możne być ? W takim razie nie wiem czy mam go holować na N czy lepiej lawetę i do jakiegoś warsztatu... ?
Opublikowano
Zapomniałem napisać ze mam takie ustrojstwo do carsofta pod RS232 nie USB, dam rade sprawdzić co jest nie tak taka skrzyneczka ? pokarze uszkodzenie czujnika wałka rozrządu lub pompy paliwowej ?