Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Moja e36 nie ma podłokietnika a bardzo by mi zależało mieć takie cacko. Martwi mnie tylko fakt ze takowe podłokietniki sprzedawane są w bardzo wysokich cenach! Czy ktoś może instalował do swojego auta jakiś zamiennik? Nie mówię tu o jakiś chińskich badziewiach w stylu czeskiego tuningu. Jeśli tak to proszę o jakieś namiary. Jeśli nic takiego nie ma ty czy może ktoś mi podać dokładne wymiary oryginalnego podłokietnika? Ponieważ bede starał sie samemu coś ładnie dopasować. Z góry dziękuję.
Opublikowano
Jakiś czas temu miałem podobny dylemat. Kupiłem oryginał i też tak ci radzę. Fakt, trzeba wyłożyć ze 3-4 stówy, ale efekt jest najlepszy z możliwych. Uniwersalny w cenie ok. 100 zł nadaje się moim zdaniem co najwyżej do natychmiastowej utylizacji, wykładać więcej na coś, co jest tylko marną namiastką jest bez sensu. Oryginalny założysz bez żadnych kombinacji, pasuje idealnie, jest wygodny i praktyczny. Przemyśl temat!

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
Zgadzam się z przedmówcą - tylko oryginał. Kupiłem samochód z zamontowanym już uniwersalnym badziewiem, które może i nie wygląda tak źle, ale trzeszczy i jest niestabilne. pozdrawiam