Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie okropne to jest to:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54190714

Nie wiem czy to mozna nazwac BMW :hand:

Pod koniec lat 60. posiadacze Syren 101 też namiętnie przerabiali je na nowszy model 104 :twisted2: :twisted2:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
A mi się bardzo podobają nowe BM.-ki :) Te auta wyprzedzają stylistycznie swoich konkretów po wiele lat :) Ostatnio jestem pod dużym wrażeniem jedynki :) Kupie sobie z parę lat taką jako 2 autko w domu :)
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
Pozwólcie drodzy forumowicze ze wypowiem moje skromne zdanie na temat nowych modeli BMW...otóż nowym "7" pojade do slubu bo to jest teraz najpiekniejsze auto na swiecie...nowe "5" jest tez cudowne i kupie sobie je jak tylko bedzie mnie stać (czyli pewnie za 10 lat :) ) A teraz mam taki pomysł....nie sadziecie ze BMW powinna wydać model X7 ??? to powinien być taki wielki skurczybyk cos jak Escalade czyli taka gangsterska fura :) czyli limuzyna dżipowata :) kto sie zgodzi?? a narazie e36 coupe i tez jest zajebiscie :D
Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Większość z ludzi jest zapracowana, zajeta rodziną, zdrowiem,domem itp. Dlatego często nowinki są nieakceptowane bez głębszych refleksji.. Wystarczy zastanowić sie nad nowościami kilka razy z pewnym odstępem czasowym i dobiero wtedy wyrabia sie konkretna opinia. Ja jestem zakochany np w nowej piątce np z M pakietem, to jest po prostu CUDO motoryzacyjne i nie tylko..;) pierwszy raz jak jechalem nową piątką na jeździe testowej to bylem zdezorientowany-rozczarowany wnętrzem ale teraz naprawde tęsknie za nim.. Jest świetne a do nowości to wiadomo że trzeba sie przyzwyczaić. Zobaczycie, że jak na drogach zaczną sie te auta częściej pojawiać a w szczególności wersje coupe to bedziemy przeżywać kolejne miłości do BMW. :P
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A mi się bardzo podobają nowe BM.-ki :) Te auta wyprzedzają stylistycznie swoich konkretów po wiele lat :) Ostatnio jestem pod dużym wrażeniem jedynki :) Kupie sobie z parę lat taką jako 2 autko w domu :)

od kilku tygodni pojawiają się zdjęcia nowej S klasse Mercedesa. zauważcie, że kokpit S klasse jest kopią tego z BMW 7, podobnie jak nadwozie. BMW jest na prawdę kilka lat do przodu, co na razie się nie każdemu podoba.

nie ma wątpliwości, że Pan Chris Bungle ma jasną wizję. jak patrzę na nową piątkę kombi lub M6 to nie mam wątpliwości.

BMW Sauber F1 Team; only Pb
Opublikowano
nie ma wątpliwości, że Pan Chris Bungle ma jasną wizję.

To ja trochę inaczej. Teraz kupuję E39 a następnie zmieniam firmę. Właśnie przez wizje tego pana.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

To ja trochę inaczej. Teraz kupuję E39 a następnie zmieniam firmę. Właśnie przez wizje tego pana.

No niestety ale ja tez nie widze przyszlosci w BMW :cry2: Tyle tylko ze zanim przesiade sie na inna marke (czyli FERRARI) to jeszcze musze kupic e46 coupe, ewentualnie e36 M3 :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mi te nowe bmki sie bardzo podobaja i gdybym mial kase z checia bym sobie jakas kupil :D:D:D Z drugiej strony te bmki z 1970r. tez sa piekne to kwestia gustu :D :D :D ogulnie to wszystkie mi sie podobaja :D:D:D