Skocz do zawartości

Jakie opony letnie polecanie do 520i 24 v touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobre gumki to fulda, bridgestone, dunlop.... i dostaniesz raczej w tej cenie dobra używkę... napewno nie polecam firmy ''wanli'' cena kusi bo nowa kosztuje 350zł ale sam sie przejechałem na tym ze taniej wychodzi drożej... tanie gumy beda wyły jak szalone... przynajmiej te moje tak chałasowały
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Witam

Pytanie tak jak w temacie - tak do 150 pln.

Ps. Teraz mam zalozone Uniroyal 205/65 r15 94 V na przodzie i Uniroyal 205/65r 94 v- auto bylo z nimi kupione

Dzieki za podpowiedzi !

W tej cenie (150pln) to weźmiesz to co będzie.

Ja polecam Continental ContiPremiumContact2 i radzę kupić nowe.

http://www.ceneo.pl/113288

Pozdro

003.jpg
Opublikowano
Nie wiem jak te Dayton-y , ale wołałbym dołożyć 100-150zł i kupić jakieś Michelin , Dunlop czy coś lepszego . Daytony z linku maja indeks prędkości do 210km/u , u mnie na starcie by odpadły. Ale wydają mi się być z tych " nie najgorszych " jaka na taką cenę. Pozdro
SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
Nie wiem jak te Dayton-y , ale wołałbym dołożyć 100-150zł i kupić jakieś Michelin , Dunlop czy coś lepszego . Daytony z linku maja indeks prędkości do 210km/u , u mnie na starcie by odpadły. Ale wydają mi się być z tych " nie najgorszych " jaka na taką cenę. Pozdro

zgadzam się z Kolegą, ja jeżdżę na Michelinach Pilotach i sobie chwalę, cisza i spokój. Jednak za 150 zł takiej nie dostaniesz.