Skocz do zawartości

bagaznik dachowy do coupe???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chłopie! bagażnik do coupe :mad2: trzeba było sobie kupić kombi,albo vana. napewno takie istnieją,ale jak by to wyglądało? chyba że pytasz czysto teoretycznie to sorki!
Opublikowano
  • Autor
chłopie! bagażnik do coupe trzeba było sobie kupić kombi,albo vana. napewno takie istnieją,ale jak by to wyglądało? chyba że pytasz czysto teoretycznie to sorki!

i czego sie tak podniecasz :mad2: czasem sa na magnes takie bagazniki a nie do rynienek czy uchwytow jakis....

Opublikowano
  • Autor
chłopie! bagażnik do coupe trzeba było sobie kupić kombi,albo vana. napewno takie istnieją,ale jak by to wyglądało? chyba że pytasz czysto teoretycznie to sorki!

jezdzisz w gory czasem???lepiej wozic deske czy narty mokre w srodku????bo ma byc ladnie??samochod to nie laurka ,przynajmniej tak mi sie wydaje.jesli kogos urazilem to sorki. :D

Opublikowano

Do BMW 3 Coupe, powinien być napewno. Spytaj w FeuVert lub w NorAuto - mają duży wybór bagażników, także z tańszej półki.

Ja kupowałem do mojej Toyoty Coupe :mrgreen:, dałem coś ok. 200zł. za belki. Tylko zwróć uwagę, czy nie musi być "dodatek" (taka podpórka na dach) do wersji 2 drzwiowej ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ja mam taki bagażnik, i wygląda całkiem nieźle. Niewyobrażam sobie jak mógłbym w inny sposób przewieźć deskę windsurfingową, nieodbierając sobie przyjemności z jazdy BMW. Mam akurat założony i mogę zrobić zdjęcia.

p.s.: Panowie nie przesadzajcie, BMW Coupe nie oznacza od razu supersportowego bolidu, w Porshe to rozumiem w kabrio siłą żeczy nie pasuje ;) aby był

Pozdrawiam.

Opublikowano
Noo ..., można sobie jeszcze zainstalować worek na narty :) , ale z deską to może być już problem ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

p.s.: Panowie nie przesadzajcie, BMW Coupe nie oznacza od razu supersportowego bolidu, w Porshe to rozumiem w kabrio siłą żeczy nie pasuje ;) aby był

......bagażnik na rowery? :modlitwa:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam taki bagażnik, i wygląda całkiem nieźle. Niewyobrażam sobie jak mógłbym w inny sposób przewieźć deskę windsurfingową, nieodbierając sobie przyjemności z jazdy BMW. Mam akurat założony i mogę zrobić zdjęcia.

przeslabys mi fotki jak sie prezentuje furka z tym bagaznikem.i jakbys mogl to zrobilbys zdjecia przy mocowaniach do dachu zebym wiedzial na co mam uwage zwrocic jak podrobke bede kupowal

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja mam taki bagażnik, i wygląda całkiem nieźle

Jak tylna belka jest zamontowana do dachu?

Widziałem zestaw Thule do aut 2-drzwiowych (bodajże Systen 3D to się nazywa) i w nim tylna belka jest połączona z przednią 2-ma wspomagającymi belkami biegnącymi wzdłuż dachu po bokach. Mogę Cię prosić o zdjęcia na [email protected]??

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Thule wedlug mnie robi najlepsze bagazniki dachowe. Mozesz je poogladac tutaj

dokladnie - uzywalem kilku do roznych samochodow i byly niezawodne, mocne i bezpieczne... a poza tym eleganckie ;)

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg