Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie do znawców tematu.Z góry przepraszam również Administratora strony jeśli pominąłem ten temat w wyszukiwarce (ale naprawdę nic nie mogłem tam znaleźć (albo źle szukałem) Przymierzam się do wymiany wykładziny w autku (na kolor czarny z szarej i upaćkanej) no i za jednym zamachem chciałbym od razu wymienić całą deskę rozdzielczą na tą z poduszką pasażera (bo mam w obecnej chwili tą wersje bez poduszki pasażera).Posiadam już wszystko to znaczy deskę ,schowek ,itd łącznie z dwoma stelażami pod nową półkę.Moje pytanie do znawców tematu brzmi ) czy duża ingerencja jest tam w układ nawiewu)Czy jest to to samo czy nie.Bo jeszcze nie rozebrane.A jak rozbiorę to chciałbym oczywiście to od razu złożyć w jeden dzień.
Opublikowano

A co rozumiesz pod pojęciem ingerencja ? ;-)

Jeśli deskę kupiłes kompletną to widzisz że "przewody" nawiewów "kończą" się w centralnej cześci deski. W tym to miejscu nachodzą na "wyjścia" z nagrzewnicy i to tyle "ingerencji'.

Deska pasuje Plug&Play :)

Pozdr

M.K.

Opublikowano
Wiesz kolego zaskoczyłeś mnie.Ingerencja (zmiana)Chodzi mi o to.Czy to jest wszystko to samo.Czy jak to rozbiorę nie będzie czegoś- czego nie mam.Bo kupiłem komplet (ale to jest tak zwana obudowa)A jak widzę to się troszkę rożni od tej starej.Ale dzięki za odpowiedz.