Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wróciłem z kompa dzisiaj i okazało sie ze mam padniete trzy czujniki czy to mozliwe ze naraz padły? Pomóżcie prosze bo juz mi sił brakuje co do samochodu!
Opublikowano
sprawdź czy przypadkiem nie masz zabrudzenia między czujnikiem a zębatką , brak wskazań pedkościomierza swiadczy o braku syganału z obydwu osi
Opublikowano
który masz rok tej 523 ??? bo jesli 98 i nowszy to duże prawdo podobienstwo padnietego sterownika :( Ale najpierw sprawdzic czujniki.

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
a mi zapala się i gaśnie, czy to objawy padania któregoś czujnika? może coś nie łączy? zaczęło się robić tak po wymianie amortyzatorów i zapala się przy mrozach
Opublikowano
tzn gasnie po rozgrzaniu sie silnika czy odwrotnie zapala sie po rozgrzaniu ?? jesli zapala sie po przejechaniu jakiegos odcinka to może byc czujnik lub sterownik szczególnie gdy masz auto od 98r w góre to ja stawiam na sterownik

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa