Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie ile waszym zdaniem mozna obnizyc bmke?jak kupilem to mialem obnizona ale tak ze o wszystko haczylem i nie moglem koncentrowac sie na przyjemnosci jazdy,wiec wymienilem na fabryczne.no i teraz to i wygodniej i o nic nie chacze.ale stracila sporo na zakretach.jezdze juz tak pol roku i postanowielm ja troszke obznizyc bo mam przeswit i razi po oczach no i polepszy sie jazda na zakretach!ile waszym zdaniem mozna obnizyc zeby raczej nie chaczyc a zakryc przeswit?

ps :mam te stare to byly eibachy ale sa przyrdzewiale i nie widac zadnych cyfr zeby sie doczytac ile bylo.jakby ktos byl zainteresowany to oddam za grosze. max gleba :duh:

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano

Ja powiem Ci tyle, że obniżyłem swoją Eibachami -40/-30 i idzie na takim setupie pojeździć w miarę bezstresowo, ale niekiedy w jakiś osiedlowych uliczkach, czy na szpiczastych policjantach słychać jak szuram podłogą.

Rekompensata jest za to w wyglądzie autka (szczgólnie że każdy wie jak wygląda przód seryjne w 318i, no i te zakręty, o których piszesz.

Teraz w zimie, mimo że jest to tylko -40-30 dość często słychać jakieś szuranie, ale to wina zalegającego śniegu na jezdni.

Także ja polecam coś kolo tego -40-30.

Mimo to, ja na sezon przesiadam się na -60-40 ale ja lubie hadr core :mrgreen:

RWD Rulez!
Opublikowano

Eibach PRO KIT - założyłem, komfort nie zmalał praktycznie wcale, koło jest równo z nadkolem, można zachaczyć progiem przy komplecie pasażerów na garbie.

Mogę śmiało polecić.

PS. Eibach Pro Kit są CZARNE.