Skocz do zawartości

E 46 POMOCY ILE KOSZTUJE SZYBA ORYGINALNA PRZÓD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sorki ze takie pierdołki pisze ale poradzcie ile kosztuje szyba do mojego e46 2002 na przod kamien walnal i poszla mam autocasco ale nie wiem czy wziac kase czy wymienic jak jest niewielka roznica ale mysle ze oryginal to oryginal jak wsadza,nie mam pojecia ile kosztuje nowa w bmw z zalozeniem bo mysle ze mi to pokryją z ac
Opublikowano
tak myślę że skoro to banalna cena to wybiorę serwis bmw w końcu mam oryginał i gwarancję ze tam wymieniona nie bedzie wzbudzac podejrzeń przy sprzedaży ewentualnie w przyszłości.dzieki za info
Opublikowano
W Brzezince koło Gliwic do E39 z sensorem deszczu kosztuje 450 a w Bawaria motors w Katowicach wołali ponad 1500 wiec róznica trzykrotna Jesli chcesz to zadzwon do nich (032)270 13 13 to sie dowiesz cene pozdr
Opublikowano
sorki ze takie pierdołki pisze ale poradzcie ile kosztuje szyba do mojego e46 2002 na przod kamien walnal i poszla mam autocasco ale nie wiem czy wziac kase czy wymienic jak jest niewielka roznica ale mysle ze oryginal to oryginal jak wsadza,nie mam pojecia ile kosztuje nowa w bmw z zalozeniem bo mysle ze mi to pokryją z ac

Sorry - ale telefon ci odcięli czy jak??

Przecież odpowiedzi na takie pytanie najlepiej uzyskać samemu dzwoniąc do serwisu BMW oraz innego serwisu z szybami.

Trochę własnego wysiłku umysłowego jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Pzdr,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.