Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Mam takie pytanie odnoścnie tunelu chlodzenia tarczy hamulcowej dokładnie tego w którym znajduje sie czujnik temperatury zewnętrznej. Nniestety ostatnio zgubiłem ten element na autostradzie wraz z czujnikiem i taką małą zaślepką wchodzącą aż na nadkole. Czujnik już mam a moje pytanie brzmi czy ten tulel jest inny do benzynki i do diesla bo wiadomo inne są halogeny i czy po lifcie jest taki sam jak przed. To samo dotyczy sie tego plastiku od dołu. Podejrzewam że zamienników nie ma wiec pewnie tylko serwis no chyba że ktoś posiada używke. Pozdrawiam

Było quattro jest tył - i jak tu przeżyć zime? :)

Moja pasja nr 1 BMW http://robertokrak.fotosik.pl/albumy/564123.html

Moja pasja nr 2 Projekty wnętrz www.meritumstudio.pl

Opublikowano
Witam. Wiem tylko ze do 740i pasuja od 540 trzeba tylko delikatnie wyciac maly kawaleczek bo jest ciut za dluga. Ale wydaje mi sie ze do dizelka sa inne poniewaz niedawno kupowalem oslone pod silnik i od disela nie pasowala a szkoda bo byla tansza. Ja za ten tunel do swojego co ty szukasz placilem 80pln za uzywke. pozdr
BMW BardzoMysleWybornie